wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
دریافت تسهیلات برای ایجاد نهادهای ترویجی فناوری نانو در واحدهای پیام نور

مدیر کل امور دانشجویان گفت: با مذاکرات صورت گرفته با ستاد توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری و نظر به اعطای تسهیلات و حمایت مالی این ستاد از انجمن و نهادهای ترویجی فناوری نانو مراکز و واحدها دانشگاه پیام نور به صورت مستقیم ، این اداره کل در نظر دارد، در مراکز فاقد انجمن یا نهاد ترویج فناوری نانو، تا پایان آذر ماه سال جاری نسبت به گسترش و ثبت نهادهای مذکور اقدام نماید

 

 

به گزارش ایسنا، دکتر مجید ضماهنی با عنوان اینکه برای فعالیت در حوزه فناوری نانو در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور نیاز به ایجاد انجمن خاصی با نام انجمن فناوری نانو نیست، اظهار داشت : از بین دانشجویان فعال در انجمن های علمی دانشجویی(به ویژه انجمن های شیمی / فیزیک / زیست شناسی /مهندسی پزشکی، بیوشیمی) می توان بعنوان رابط انتخاب کرد. وی تصریح کرد : رئیس مراکز و واحد های دانشگاه پیام نور می توانند با انتخاب رابط و تکمیل معرفی نامه رابط نهاد ترویجی و تایید و امضاء و بارگذاری آن در ستاد نانو در بخش "معرفی نامه رابط نهاد" یا ارسال آن به پست الکترونیک ستاد نانو(nsg@nano.ir) ، انجمن علمی دانشجویی خود را به عنوان یک نهاد ترویج فناوری نانو در ستاد توسعه نانو ثبت نمایند و ارتباط بین ستاد نانو و نهاد ترویجی آن دانشگاه از طریق رابط نهاد انجام می‌شود.

 

وی خاطر نشان کرد: معرفی نامه رابط نهاد ترویجی باید شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی، ایمیل و شماره موبایل رابط نهاد ترویجی آن دانشگاه باشد. معرفی نامه رابط نهاد ترویجی باید با سربرگ دانشگاه پیام نور مرکز درخواست کننده باشدو از طرف رئیس مرکز یا واحد دانشگاه پیام نور مربوطه همان شهرستان تایید و مهر و امضاء گردد.

 

مدیر کل امور دانشجویان پیام نور در پایان خاطرنشان کرد: حمایت‌های ستاد توسعه فناوری نانو در قالب سمینار ترویجی و کارگاه های آموزشی، ترویج صنعتی، نشریات دانشجویی نانو، پایان نامه ها، مقالات و ترجمه کتاب، ثبت اختراع و پتنت، اشتغال، شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد، تجاری سازی، آزمون توانمندی تدریس فناوری نانو، مسابقه ملی نانو، مسابقه طرح های نو آورانه فناوری نانو و... می باشد. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 22485299 تماس حاصل نمایند

تاریخ خبر :   سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶
منبع خبر :   http://www.isna.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها