wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع فرهنگی محقق می‌شود

با امضای تفاهم‌نامه‌ای میان ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و آستان قدس رضوی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع فرهنگی حمایت خواهد شد

 

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان سیدمحمدحسین سجادی‌نیری دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و محمدمهدی طهرانچی معاون علمی آستان قدس رضوی به امضا رسید. 

هدف از این همکاری ایجاد مرکز نوآوری صنایع فرهنگی و سوغات با مأموریت ارائه خدمات به شرکت‌های نوپا، پژوهشگران، اساتید، کارشناسان خبره،  دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، صاحبان ایده، تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه‌های مرتبط صنایع فرهنگی به‌ویژه با تمرکز بر موضوع سوغات از طریق ارائه امکانات زیرساختی از جمله فضای فیزیکی استقرار، تأمین مالی، خدمات مشاوره‌ای، مدیریتی، بازاریابی، تسهیل‌گری، دوره‌های آموزشی و مشابه آن برای ایجاد، توسعه و رشد شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان حوزه صنایع فرهنگی و سوغات است.

با امضای این تفاهم‌نامه همکاری حمایت از شکل‌گیری تسهیل‌گر (Facilitator) و همچنین تجمیع ‌کننده (Aggregator) صنایع فرهنگی و سوغات در آستان با هدف ایجاد پیوند میان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق با بازارهای داخلی و خارجی صورت می‌گیرد.

طبق این تفاهم‌نامه آستان قدس رضوی متعهد می‌شود فضای فیزیکی و امکانات زیرساختی و محیط فعالیت مناسب شرکت‌های خلاق و نوآور در مرکز نوآوری و سایر الزامات حرفه‌ای موردنیاز شامل خدمات منتورینگ، آموزش و مشاوره برای اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان پژوهشگاه و شرکت‌های نوپا با توجه به اهداف و کارکردهای مرکز نوآوری را تأمین کند.

پشتیبانی تخصصی و زمینه‌سازی برای تجاری‌سازی و کاربست دانش فنی موجود در پژوهشگاه به‌وسیله شرکت‌های نوپا از طریق مدل‌های مناسب (شرکت زایشی، انتقال فناوری و فروش) بر عهده آستان قدس رضوی است. این امر با حفظ حقوق مادی و معنوی آستان صورت می‌پذیرد.

اولویت‌دهی و به‌کارگیری ظرفیت‌های ایجاد شده در شرکت‌های مستقر در مرکز نوآوری برای پشتیبانی از مأموریت‌ها و خدمات تخصصی آستان قدس رضوی نیز از دیگر تعهدات این‌طرف است.

مدت این تفاهم‌نامه از تاریخ امضاء به مدت 4 سال است. این مدت با توافق طرفین قابل تمدید است

تاریخ خبر :   یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۶
منبع خبر :   http://www.isna.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها