با پایان یافتن مهلت ثبتنام هفتمین چالش نوآوری نانو انکپسوله کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی، 29 طرح مفهومی از سوی دانشجویان و محققان عرضه و کار داوری آنها نیز آغاز شده است
به گزارش ایسنا، کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو بنا به درخواست یکی از موسسات خطرپذیر در حوزه نانو (VC) اقدام به برگزاری یک چالش نوآوری با هدف تولید محصولات بهرهمند از فناوری نانوانکپسوله کردن برای کنترل و افزایش انتقال مواد مغذی و دارویی به پوست کرده است.
در این راستا برای بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها، پژوهشگاهها، شرکتهای دانشبنیان و سایر مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور، این موضوع در قالب یک رقابت نوآورانه با عنوان چالش نوآوری «توسعه فرآوردهها یا روشهای نانوانکپسوله کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی» به فراخوان گذاشته شد.
در مهلت ثبتنام و ارسال طرح در هفتمین چالش نوآوری نانو، ۲۹ طرح مفهومی از سوی پژوهشگران، فناوران، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاهها دریافت شد که نیمی از این تعداد شرکتکنندگان در چالش دارای یک نمونه اولیه یا آزمایشگاهی مرتبط با طرح ارائهشده بودند.
دانشجویان و فارغالتحصیلان مقطع دکتری و پسا دکتری ۶۲ درصد شرکتکنندگان در چالش نوآوری توسعه فرآوردهها یا روشهای نانوانکپسوله کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی را تشکیل میدهند.
با پایان یافتن مهلت ثبتنام و ارسال طرح، فرآیند ارزیابی طرحهای دریافتی توسط کمیته داوران هفتمین چالش نوآوری نانو آغاز شده است.
مطابق با برنامهریزی و اعلام قبلی صورت گرفته، به منتخبان مرحله اول چالش نوآوری «توسعه فرآوردهها یا روشهای نانوانکپسوله کردن مواد مغذی و دارویی با کاربرد آرایشی »، ۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی همراه با امکان استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی اعطا خواهد شد و برندگان راهی مرحله دوم خواهند شد.
برگزیدگان مرحله نخست ۲ ماه مهلت خواهند داشت تا یک نمونه آزمایشگاهی مطابق با طرح اولیه خود بسازند. در پایان این مرحله نمونههای آزمایشگاهی توسط هیات داوران ارزیابی خواهد شد و برنده نهایی در این مرحله از جایزه نقدی ۱۰۰ میلیون ریالی به همراه تسهیلات تجاریسازی در صورت انعقاد قرارداد تجاریسازی با موسسه سامان سرمایه نانو بهرهمند خواهد شد