wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
ترندهای حوزه ساخت‌ و ساز در سال ۲۰۲۰

تکنولوژی نقش مهمی در پیشرفت همه جنبه‌های صنعت ساخت‌وساز دارد.

در این مقاله و در آستانه سال ۲۰۲۰ نگاهی بر ترندهای مهم ساخت‌وساز و فرصت‌هایی که در اختیار پیمانکاران قرار می‌دهند، خواهیم داشت. این ترندها به پیمانکاران کمک می‌کنند هوشمند سازی، بهره‌وری و سودآوری را افزایش دهند. درک روند صنعت ساخت‌وساز و شناختن راهکارهای مقابله با موانع کسب‌وکار به صاحبان شرکت‌های ساختمانی کمک می‌کنند که اسکیل کردن شرکتشان را در دهه‌های پیش رو به نحو مؤثری انجام دهند.

در ادامه به توضیح چهار ترند اصلی سال ۲۰۲۰ و سال‌های بعدازآن می‌پردازیم.

 

 

 

 

 تحول داده‌ها

ترندهای حوزه ساخت‌ و ساز در سال ۲۰۲۰

آنالیزهای پیشرفته داده سبب تحول عملکرد پیمانکاران در سال ۲۰۲۰ و سال‌های بعدازآن خواهند شد

هر چه پروژه‌ها بزرگ‌تر و پیچیده‌تر شوند، نیاز به استفاده حداکثری از داده‌ها در اولویت بالاتری قرار می‌گیرد. زمان تحول داده‌ها در صنعت ساخت‌وساز فرا رسیده است. پیمانکارانی که بهتر از داده‌ها استفاده می‌کنند و پیمانکارانی که بتوانند در سازمانشان از راهکارهای ساده‌سازی اطلاعات بهره بگیرند، بدیهی است که در مقایسه با سایر پیمانکاران به موفقیت‌های بزرگ‌تری دست پیدا می‌کنند. هر چه پیمانکاران تمایل بیشتری به مدرن سازی عملیات داشته باشند، درهای بیشتری به روی آن‌ها برای بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی‌ها در جهت انجام کار بیشتر با وجود کوهی از داده‌های جمع‌آوری شده باز می‌شود. پیمانکاران می‌توانند با استفاده از نرم‌افزارهای ابری و یکپارچه راه را برای مدرن سازی هموار کنند. 

استفاده از ابزارهای آنالیز قدرتمند به همراه دسترسی در فضای ابری موجب تحول داده‌ها، تصمیم‌گیری سریع و هوشمندانه‌تر و خودکارسازی جریان کار و فرایندها می‌شود. ابزارهای تحلیل داده به پیمانکاران کمک می‌کنند که پیش‌بینی بهتری از عملکرد پروژه در آینده داشته باشند، خطرات را قبل از وقوع شناسایی کنند و معیارهای واضح‌تر و مستحکم‌تری تعریف کنند.

تدابیر سخت‌گیرانه‌تر در حوزه ایمنی

ترندهای حوزه ساخت‌ و ساز در سال ۲۰۲۰

در پی ثبت حوادث متعدد در سال ۲۰۱۹، تدابیر حوزه ایمنی در ساخت‌وساز در حال بازنگری است.

در سال‌های اخیر تدابیر ایمنی مستحکمی در ساخت‌وساز دنبال شده است اما انتظار می‌رود که در سال ۲۰۲۰ شاهد توجه بیشتری به ایمنی و حتی اقدامات اساسی در عرصه سیاسی باشیم. تنها در دو سال گذشته چندین حادثه و فاجعه بزرگ در ساخت‌وساز رخ داده که ازجمله آن‌ها فروپاشی پل عابر پیاده دانشگاه بین‌المللی فلوریدا،‌ ریزش هتل در حال ساخت هارد راک ازجمله این موارد سقوط پل عابر پیاده در دانشگاه بین‌المللی فلوریدا، فروپاشی هتل در حال ساخت هارد راک در نیواورلئان و سقوط مرگبار جرثقیل در دالاس است. در پی این حوادث صنعت ساخت‌وساز و راهکارهای پیمانکاران برای تأمین ایمنی به‌شدت زیر ذره‌بین قرار گرفته‌اند. به‌طور مثال در نیویورک سیتی اخیراً بازرسی‌های تصادفی و غافلگیرانه‌ای از پروژه‌ها به عمل آمده که نتیجه آن ثبت ۱۱۵۰۰ تخلف در کارگاه‌های ساختمانی بوده است. بسیاری از این حوادث را می‌توان با استفاده از اطلاعات در زمان واقعی، تجهیزات ایمنی مجهز به تکنولوژی، ساده شدن جریان کارها در نرم‌افزارهای ابری و شناسایی نقاط دارای نقص ایمنی و برنامه‌ریزی بهتر در جهت پیش‌گیری از حوادث به‌وسیله آنالیز داده‌ها؛ کاهش داد. همچنین توسعه تکنولوژی‌هایی همچون رباتیک، یادگیری ماشین و پیش‌ساخته سازی بخشی از پروژه، از نیروی انسانی در برابر موقعیت‌های خطرناک محافظت می‌کند.

 تداوم چالش نیروی کار

ترندهای حوزه ساخت‌ و ساز در سال ۲۰۲۰

پیمانکاران در تلاش‌اند با استفاده از تکنولوژی توجه نسل جوان را به این صنعت جلب کنند. همچنین در جست‌وجوی بانوان و افراد متخصص با نژادهای دیگر هستند تا بتوانند نیروی کار متنوعی داشته باشند.

کمبود نیروی کار در صنعت ساخت‌وساز مسئله‌ای است که در سال ۲۰۲۰ همچنان با آن روبرو خواهیم بود و البته چالشی است تا مدت‌ها با آن درگیر خواهیم بود. حتی در شرکت‌های ساختمانی هم پیگیری مطالبات پروژه و کارهای عقب‌افتاده با وجود کمبود نیروی کار متخصص یک چالش جدی محسوب می‌شود. آن‌ها باید بتوانند نیروهای متخصص باهوش جوان را که می‌توانند همگام با شرکت رشد و فعالیت‌های شرکت را به عرصه جدیدی وارد کنند؛ جذب و حفظ کنند. تکنولوژی نقش مهمی در پیشرفت نیروی کار آینده خواهد داشت. متخصصان جوان سازگاری بیشتری با تکنولوژی‌های روز خواهند داشت و البته پیمانکارانی که برای همگام شدن با سرعت فعلی صنعت و ساز در دنیا دست به مدرن سازی فعالیت‌های خود می‌زنند، بیش از دیگران مزیت‌های کاربرد تکنولوژی و نیروی متخصص جوان را درک می‌کنند. استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته همچون پهپادها، واقعیت افزوده، نرم‌افزارهای یکپارچه ابری به همراه هوش تجاری و ترغیب به نوآوری و تفکر آینده‌نگرانه باعث انگیزه نسل جوان می‌شود.

 پیش‌ساخته سازی و ساخت‌وساز مدولار

ترندهای حوزه ساخت‌ و ساز در سال ۲۰۲۰

انتظار می‌رود که پیش‌ساخته سازی و ساخت‌وساز مدولار در سال ۲۰۲۰ رواج بیشتری داشته باشد.

پیش‌ساخته سازی و ساخت‌وساز مدولار همه جنبه‌ها را از پل‌ها و جاده‌ها گرفته تا هتل‌ها و سازه‌های بلندمرتبه تحت تأثیر قرار داده است. هیچ دو پروژه‌ای محیط کار و گردش کار مشابهی ندارند چراکه نوع کار، تیم پروژه، تجهیزات، مصالح،‌ داده‌ها و بسیاری از عوامل دیگر ممکن است تفاوت‌های زیادی داشته باشند. بااین‌حال پیش‌ساخته سازی این امکان را به پیمانکاران می‌دهد تا نظارت بیشتری از طریق اجرای فرآیندهای یکنواخت بر پروژه داشته باشند. پیش‌ساخته سازی و ساخت‌وساز مدولار مسائل مختلف ناشی از تغییر آب‌وهوا، ترافیک، نوع زمین و سرقت را کاهش می‌دهد.

تاریخ خبر :   https://civil808.com/
منبع خبر :   چهارشنبه 17 اردیبهشت 99


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها