wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
افراد عصبانی چه ویتامین‌هایی بخورند؟

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه به علت فشار‌های کاری فراوان بسیاری از افراد به ضعف اعصاب دچار می‌شوند و تعادل خود را در محیط‌های اجتماعی و فرهنگی از دست می‌دهند. کنترل این افراد در وضعیت بحرانی و حساس کار هر کسی نیست در واقع ضعف یا فروپاشی اعصاب حالتی است که دست کم همه ما یک بار در روز با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم. موقعیت‌های استرس زا مانند مطالعه برای کنکور به منظور ورود به دانشگاه باعث فشار به اعصاب انسان و تشدید بیماری‌های روحی و روانی فراوانی می‌شود. التهاب اعصاب، فشرده شدن اعصاب، آسیب عصبی، توسعه و پیشرفت تومور‌های بدخیم روی سلول‌ها و بافت‌های عصبی، تغذیه و سبک زندگی نامناسب از عوامل تشدید کننده افزایش اعصاب ضعیف در افراد است، اما در این وضعیت مصرف بعضی از خوراکی‌ها و ویتامین‌ها باعث تقویت سیستم عصبی در افراد می‌شود.

ویتامین ها


ویتامین‌های روحیه بخش

ویتامین C

مصرف میوه‌های حاوی ویتامین C مانند کلم، مرکبات، کیوی، طالبی، خربزه، نخود فرنگی، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، اسفناج، شلغم، کدو حلوایی و کلم بروکلی به علت تقویت اعصاب در پیشگیری از ابتلا به پرخاشگری موثر است.

ویتامینC و پرخاشگری

آهن

یکی از مهم‌ترین مواد مورد نیاز برای انتقال اکسیژن به سلول‌های بدن آهن است که در مواد غذایی مانند جگر، گوشت، مرغ، ماهی و حبوبات به خوبی یافت می‌شود. مصرف این مواد غذایی همراه با ویتامین C باعث جذب بیشتر آهن و تقویت سیستم عصبی خواهد شد.

تقویت سیستم عصبی بدن

ویتامین B۱

مصرف خوراکی‌هایی مانند نخودفرنگی، تخمه آفتاب گردان، جوانه گندم، کنجد، سویا، بادام هندی، بادام و گردو به علت وجود ویتامین B۱ منبع بسیار خوبی برای جلوگیری از ضعف اعصاب در افراد است.

ویتامینB


بیشتر بخوانید: نقش ویتامین‌ها در بدن چیست؟


ویتامین B۱۲

بسیاری از افراد مصرف روزانه شیر و لبنیات را در لیست موادغذایی خود قرار می‌دهند چرا که این کار باعث تقویت سیستم اعصاب در آن‌ها و جلوگیری از پیری زود رس خواهد شد. از دیگر مواد غذایی که در لیست ویتامین B۱۲ قرار می‌گیرند و دارای خواص تقویت اعصاب هستند می‌توان به جگر، قلوه، تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز و مرغ اشاره کرد.

ویتامینB12

امگا

چربی ها، به ویژه چربی‌های غیر اشباع مانند اسید‌های چرب امگا ۳ و امگا ۶ در ساختمان سلول‌های عصبی به کار می‌روند. به همین دلیل مصرف مقادیر مناسبی از روغن‌های گیاهی مانند روغن ذرت، سویا، کانولا، روغن زیتون و روغن ماهی برای سلامت و عملکرد سیستم عصبی ضروری است.

تاریخ خبر :   یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸
منبع خبر :   https://www.yjc.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها