wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
غلبه بر نقرس با طب سنتی

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقرس اظهار کرد: این بیماری به علت رسوب اسید اوریک در لایه‌های مفاصل مانند قوزک پاها، زانوها، آرنج‌ها و به ویژه انگشت شست پا ایجاد می‌شود و درد را به همراه دارد. نقرس در افراد دموی مزاج (طبع گرم و تر) بیشتر دیده می‌شود. این بیماری در مردان شایع‌تر است و در زنان هم پس از سن یائسگی بیشتر دیده می‌شود.

عوامل مؤثر در ایجاد نقرس

او بیان کرد: رعایت نکردن اصول تغذیه صحیح، مصرف زیاد گوشت قرمز به ویژه گوشت گاو و گوساله، ابتلا به چاقی، خوردن زیاد حبوبات مانند عدس، لوبیا و نخود، مصرف زیاد سبزی‌هایی مانند اسفناج و تره، خوردن برنج بدون سبوس، اختلال در کارکرد کبد و کلیه‌ها، به هم خوردن تعادل عملکرد هورمون‌های بدن، تنظیم نبودن سوخت‌وساز بدن، مصرف غذا‌های چرب و سرخ کرده و شیرینی‌های قنادی، کم تحرکی، نوشیدن چای پُر رنگ و هر عاملی که در غلیظ شدن خون مؤثر باشد، از جمله عوامل مؤثر در ایجاد نقرس هستند.

 

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: ابتلا به چربی خون (کلسترول خون بالا)، فشار خون، دیابت نوع یک و ۲، عوامل ارثی، استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی در بروز بیماری نقرس نقش دارند.

مهم‌ترین علائم نقرس

عظمایی تأکید کرد: قرمزی و درد شدید مفاصل به ویژه انگشت شست، قوزک و مچ پا از مهم‌ترین علائم نقرس هستند. در این عارضه رسوب‌های اسید اوریک در بافت‌های زیر پوست مانند آرنج و مچ دست تجمع پیدا می‌کنند و به شکل برجستگی مشاهده می‌شوند. اگر بیماری نقرس با التهاب همراه باشد اغلب درد هم احساس می‌شود.

غلبه بر نقرس با طب سنتی

بخور و نخور‌های غذایی برای مبتلایان به نقرس

او تصریح کرد: مبتلایان به نقرس باید از مصرف گوشت قرمز به ویژه گوشت گاو و گوساله، حبوبات مانند عدس، لوبیا و نخود، دل، قلوه، جگر، مغز، کله پاچه، خاویار، دوغ ترش، ماست بدون مصلح، چای پُر رنگ، باقالی، غذا‌های ترش و پُر ادویه، آبگوشت با نخود زیاد، خیارشور، غذا‌های کنسرو شده و ساندویچی مانند سوسیس و کالباس پرهیز کنند. این افراد می‌توانند گوشت گوسفند جوان را به مقدار کم بخورند اشخاص دچار این عارضه باید از اضطراب، استرس و عصبانیت هم دوری کنند.

غلبه بر نقرس با طب سنتی

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: گنجاندن ورزش در برنامه روزانه مبتلایان به نقرس ضروری است. همچنین افراد دچار این عارضه که از اضافه وزن و چاقی رنج می‌برند باید وزن خود را کاهش دهند.

عظمایی اظهار کرد: پاکسازی خلط غالب بدن در درمان بیماری نقرس بسیار اهمیت دارد که برای پاکسازی از مصرف مصلحات، حجامت، زالو و زنبوردرمانی کمک بگیریم. ماساژ بدن با روغن‌های گل محمدی و شترمرغ هم برای مبتلایان به نقرس مفید است.

 

او بیان کرد: افراد دچار نقرس برای رفع مشکلشان می‌توانند عرقیات کیالک، کاسنی، خارشتر و بید را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند و روزانه سه تا چهار لیوان از این مخلوط را به همراه شربت سکنجبین بنوشند. مصرف روزانه ۲ تا سه لیوان زرشک آبگیری برای مبتلایان به این عارضه مفید است.

غلبه بر نقرس با طب سنتی

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف سورنجان به علت داشتن ماده‌ای به نام «کلشی‌سین» برای مبتلایان به نقرس مفید است. برای این منظور سورنجان را می‌توان با هلیله سیاه، پوست هلیله زرد و مقدار خیلی کم عصاره صبر زرد و عسل مخلوط کرد و این ترکیب را به شکل نخود درآورد و روزانه حدود ۶ نخود از این مخلوط را میل کرد.

عظمایی تأکید کرد: از آبمیوه‌های طبیعی مفید برای مبتلایان به نقرس می‌توان به آب انگور، هندوانه، گیلاس و آلبالو اشاره کرد.میوه سیب و میوه‌ها و سبزی‌های سرشار از ویتامین C مانند نارنگی، پرتقال، لیمو شیرین و کلم بنفش هم برای افراد دچار این عارضه مناسب است.

غلبه بر نقرس با طب سنتی

او یادآوری کرد: مبتلایان به نقرس در صورت مصرف ماست و دوغ باید از مصلحات آن‌ها مانند آویشن، کاکوتی، پونه، زیره و زنیان استفاده کنند. مصرف ماء الجبن افتیمونی (آب پنیر) به افراد دچار این عارضه پیشنهاد می‌شود.

تاریخ خبر :   دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸
منبع خبر :   https://www.yjc.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها