wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در کشور به بهره برداری می‌رسد

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در کشور مورد بهره برداری قرار می‌گیرد، گفت: در دولت یازدهم میزان بزرگراه‌های کشور دو برابر شده است

 

به گزارش ایسنا، خیرالله خادمی امروز دوشنبه (۹ مرداد) در مراسم افتتاح ۱۰ کیلومتر از بزرگراه همدان - سنندج و ۷۵ کیلومتر از بزرگراه غرب کشور، اظهار کرد: به منظور رفع مشکلات شبکه راهی کشور ۱۰ کریدور مصوب و ابلاغ شد.

 

وی هدف از این کریدورها را رفع تنگناهای ترانزیتی عنوان کرد و افزود: تنها دو کریدور موفق به اخذ اعتبار شد و اولین پروژه با هدف توسعه منطقه‌ای در غرب کشور از جنوبی‌ترین منطقه کشور تا شمالی‌ترین آن اجرا می‌شود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: کل این کریدور ۱۴۸۰ کیلومتر است که ۸۳۰ کیلومتر آن در برنامه کاری است و مابقی آن یا قبلا اجرا شده و یا به صورت آزادراه در حال اجراست اما در نهایت تمامی این پروژه تعیین تکلیف شده است.

 

وی تصریح کرد: در دولت یازدهم با برنامه‌ای منظم بیشترین توجه به حمل و نقل جاده‌ای و ریلی در استان شده است و با توجه به اینکه بیشترین میزان پروژه کریدور غرب کشور، در استان کردستان واقع است، عملیات آن از دو سال پیش آغاز و تعیین وضعیت شده است.

 

خادمی ادامه داد: سال گذشته ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار به راه‌های روستایی استان اختصاص داده شده که با توجه به مساحت، نسبت به سایر استان‌ها چشمگیر و قابل توجه است.

 

وی امسال را سال طلایی برای توسعه حمل و نقل ریلی در استان دانست و گفت: در حالی که متوسط ساخت ریل در کشور حداکثر ۲۰۰ کیلومتر است، در چهار ماهه نخست سال جاری ۲۸۰ کیلومتر ریل گذاری در کشور انجام شده است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آزادراه‌ها در کشور، عنوان کرد: سال ۹۷ هم سال طلایی برای بخش آزادراه‌های کشور خواهد بود.

 

وی بیان کرد: ۱۲۶۰ کیلومتر آزاد راه در کشور داریم که بیش از ۳۰۰ کیلومتر آن آماده شروع عملیات است و هفت مورد از آنها از جمله بزرگترین پروژه‌های کشور هستند.

 

خادمی با اشاره به اینکه سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در کشور مورد بهره برداری قرار می‌گیرد، اعلام کرد: در دولت یازدهم میزان بزرگراه‌های کشور دو برابر شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: با برنامه‌ای منظم اولویت‌های ترانزیتی و گلوگاه‌ها هم پیگیری می‌شود و به عنوان اولویت‌های اساسی برای آنها برنامه ریزی خواهد شد

تاریخ خبر :   دوشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۶
منبع خبر :   http://www.isna.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها