wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
روش ابداعی محققان کشور برای درمان سرطان ریه

پژوهشگر واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از ترکیب دو روش علمی موفق به ابداع روشی جدید برای درمان سرطان به خصوص درمان سرطانی ریه شدند

 

به گزارش ایسنا ، لیلا کرمی گدللو، دانشجوی دکتری مهندسی پرتوپزشکی و پژوهشگر مرکز تحقیقات فیزیک واحد علوم و تحقیقات با اشاره به شیوع بیماری سرطان در دنیا گفت: سرطان معضلی است که به همراه پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن گریبان بشر را بیش از پیش گرفته است و متاسفانه آمار تعداد و تنوع آن روبه افزایش است.

وی با بیان اینکه محققان دنیا در حال تلاش برای ابداع روش‌های جدید و مؤثرتر هم در زمینه تشخیص و هم در حیطه درمانی هستند، اظهار کرد: در این راستا پروژه تحقیقاتی در زمینه درمان سرطان در قالب تز دکترا از سال 1393 در این دانشگاه تعریف شد.

کرمی ادامه داد: به کمک تجهیزات موجود در مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما بخش عملی پروژه در این مرکز و سپس آزمایشات کلینیکی آن تحت نظر دکتر لیلا عطائی فشتمی (استاد راهنمای دوم) در محل مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران روی سلول‌های سرطانی ریه انسان انجام شد و به مدت سه سال بطول انجامید تا موفق به اثبات ایده این تز شدیم.

این محقق در رابطه با این روش درمانی جدید توضیح داد: تکنیک فتوداینامیک تراپی (PDT) بعنوان یک روش موثر در درمان انواع سرطان‌ها بویژه سرطان پوست شناخته شده است. اگرچه روش نسبتا ارزان و غیرتهاجمی است؛ اما اثربخشی آن نسبت به روش‌های رادیوتراپی کمتر است.

این پژوهشگر واحد علوم و تحقیقات اظهار کرد: از سوی دیگر روش جدیدتری نیز در دنیا و در مرکز تحقیقات فیزیک واحد علوم و تحقیقات در دست اقدام است که از پلاسمای فشار اتمسفری سرد (CAP) برای درمان انواع سرطان به خصوص سرطان پوست استفاده می‌شود. البته هرکدام از این روش‌ها دارای محدودیت‌هایی هستند. برای مثال اعمال روش فتوداینامیک تراپی پس از مدت زمانی باعث کاهش اکسیژن در بافت‌های تحت تابش می‌شود، در حالی که اتم‌های اکسیژن تولید شده توسط پلاسما در محل تابش بازترکیب شده و اکسیژن لازم را تامین می‌کند.

کرمی افزود: در این تحقیق با ترکیب دو روش فتوداینامیک تراپی و پلاسمای فشار اتمسفری سرد (CAP)  موفق شدیم اثربخشی درمان را تا 37 درصد نسبت به PDT و 41 درصد نسبت به  CAP افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه در گام بعدی قرار است این پروژه ضمن مراعات اخلاق پزشکی برای درمان سرطان مستقیما روی بدن انسان استفاده شود، خاطرنشان کرد: امروزه فتوداینامیک تراپی به کمک فیبر نوری و پلاسما به کمک پراب سوزنی مینیاتوری برای درمان سرطان‌های عمیق بدن استفاده می‌شود و این بدان معناست که این روش ترکیبی می‌تواند کارایی بالایی جهت درمان انواع سرطان‌ها داشته باشد

تاریخ خبر :   سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۶
منبع خبر :   http://www.isna.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها