wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
فروش دوهزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش بنیان و فناور در سال 94

 مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، گفت: سال 94 میزان فروش شرکت‌های دانش بنیان و فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری حدود دو هزار میلیارد تومان بوده است

 

به گزارش ایسنا، خسرو پیری امروز در چهل و هشتمین گردهمایی روسای دانشکده‌های کشاورزی ومنابع طبیعی کشور که در هتل پردیسان برگزار شد، با تاکید بر اینکه تعاملات بین المللی در حوزه کشاورزی را پیگیری می‌کنیم، اظهار کرد: در این راستا اولین مورد را پس از دو سال پیگیری در  30 فروردین سال جاری انجام داده‌ایم و اولین نشست بین شرکت‌های دانش بنیان، محققین کاربردی و دفاتر انتقال تکنولوژی  ایران و ایتالیا با حدود 300 نفر از هر دو طرف در تهران برگزار شد. وی با اشاره به اینکه حامی تعاملات بین المللی دانشگاه‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: در حوزه امور فناوری در زمینه اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان چهار پروژه به وزارت علوم واگذار شده است، یکی از این پروژه‌ها دانشگاه کارآفرین است که جزء پروژه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی است. مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، با بیان اینکه  محور اصلی دانشگاه کارآفرین شرکت‌های دانش بنیان است، گفت: در این راستا اقداماتی از جمله  تصویب آئین‌نامه شرکت‌های دانش بنیان، برگزاری رویدادهای شتاب و... را آغاز کرده‌ایم، وزارت علوم از برنامه رویداد شتاب حمایت مالی مستقیم می‌کند. رویدادهای شتاب زیادی در کشور برگزار می‌شد اما آن‌ها را چارچوب‌دار کردیم، خروجی جشنواره‌ها صفر بود، سال گذشته در هفته پژوهش رویداد شتاب را به فرآیند تبدیل کردیم و براساس موضوعات اولویت کشور همچون آب، ریزگردها و ... رویداد شتاب را برگزار کردیم، ایده‎های جدیدی انتخاب و به مراکز رشد استان‌ها معرفی شدند. وی با اشاره به اینکه ایجاد مراکز رشد از جمله سیاست‌های وزارت علوم است، تصریح کرد: ما برای مراکز رشد هزینه‌ پیش‌بینی نمی‌کنیم، فقط پول حمایت‌های مستقیم از ایده‌ها را پرداخت می‌کنیم. با توجه به اینکه برخی از دانشگاه‌های پیام نور در حال تعطیلی هستند اگر دارای شرایط لازم باشند به مرکز رشد تبدیل خواهند شد. پیری افزود: یکی از معضلات دانشگاه‌های ما این است که جو فناوری مسدود است و بخش فناوری خروجی به آن صورت نداشته است، جو حاکم بر دانشگاه‌ها جو تحقیقاتی و آموزشی است، اما فناوری نیست، دولت باید در این زمینه حمایت کند، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری موظف به حمایت از ایده‌هایی هستند که در سطح دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد. وی افزود: نهادهای دانشگاه کارآفرین در حال شکل گیری است، مراکز نوآوری از جمله نهادهای دانشگاه کارآفرین هستند، مجوز آنها در حال صادر شدن است، بخش خصوصی هم می تواند مراکز نوآوری داشته باشد. مراکز نوآوری تنها دردانشگاه‌ها پیش‌بینی نشده بلکه در بخش خصوصی هم پیش‌بینی شده است. پیری عنوان کرد: دستور العمل پارک‌های علم و فناوری خصوصی تدوین شده است، در این راستا نیروهای فکری جامعه را بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌کند

تاریخ خبر :   چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶
منبع خبر :   http://www.isna.ir


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها