wordpress slider by WOWSlider.com v7.7
<<< لیست اخبار
علائم افسردگی با کاهش سریع عملکرد کلیه ارتباط دارد

علائم افسردگی با کاهش سریع عملکرد کلیه ارتباط دارد

نویسنده: مریم صفدری

سه شنبه, ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۱۰

علائم افسردگی با کاهش سریع عملکرد کلیه ارتباط دارد

مطالعه‌ای روی بزرگ‌سالانی با عملکرد طبیعی کلیه نشان داد کسانی که به‌طور مکرر دچار علائم افسردگی بودند، با احتمال بیشتری در آینده دچار کاهش عملکرد کلیه می‌شدند.

افسردگی وضعیتی شایع در افراد میان‌سال و مسن است و می‌تواند در مشکلات جسمی و روانی مختلف مؤثر باشد. پژوهش‌های گذشته ارتباط بین علائم افسردگی و کاهش سریع عملکرد کلیه را در بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه (CKD) نشان داده‌اند. برای یافتن پیوند احتمالی بین افسردگی و کاهش عملکرد کلیه در بزرگ‌سالانی با عملکرد طبیعی کلیه، تیمی به سرپرستی شیان‌هویی کین اطلاعات مربوط به ۴۷۶۳ فرد را بررسی کردند که هنگام ثبت‌نام در مطالعه طولی سلامت و بازنشستگی چین (CHARLS)، کلیه‌های سالمی داشتند.

به‌گزارش ساینس دیلی، در آغاز مطالعه ۳۹ درصد از شرکت‌کنندگان دچار علائم افسردگی شدیدیی بودند و در دوره پیگیری که به‌طور متوسط چهار سال طول کشید، ۲۶۰ نفر از شرکت‌کنندگان (۶ درصد) دچار کاهش سریع عملکرد کلیه شدند. بین علائم افسردگی در آغاز مطالعه و کاهش سریع عملکرد کلیه در جریان دوره‌ی پیگیری، ارتباط معناداری وجود داشت. احتمال تجربه‌ کاهش سریع عملکرد کلیه در شرکت‌کنندگان دچار علائم مکرر افسردگی، ۱/۴ برابر بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که علائم افسردگی آن‌ها مکرر نبود. دکتر کین گفت:

بیماری مزمن کلیه در سراسر جهان یکی از عوامل اصلی خطر بیماری قلبی‌عروقی و نارسایی کلیه و مرگ است؛ بنابراین، شناسایی عوامل خطر تغییرپذیر با منجرشدن به تشخیص زودتر و پیشگیری ممکن است از بار عظیم بیماری مزمن کلیه و عوارض مرتبط با آن کم کند. درحالی‌که مطالعه ما رابطه سببی را ثابت نمی‌کند، نشان داد علائم افسردگی ارتباط معناداری با کاهش سریع عملکرد کلیه در بزرگ‌سالان چینی دارای عملکرد طبیعی کلیه داشت. اگر این نتایج در مطالعات دیگر تأیید شود، داده‌های ما شواهدی برای غربالگری علائم افسردگی و مداخلات روان‌شناختی مؤثر به‌منظور بهبود پیشگیری از بیماری مزمن کلیه فراهم خواهد کرد.

تاریخ خبر :   پنجشنبه 13 خرداد 1400
منبع خبر :   https://www.zoomit.ir/health-medical/


پیام مدیر عامل

زندگی اجتماعی و حرفه‏ ای ما آدم‏ها بر پایه عقل ساخته شده و شکل می گیرد و آجر به آجر آن با خرد فردی و جمعی ما بنا می شود و در زمانی که نقاط عطفی برخاسته از موفقیت یا نامرادی پیش می‏ آید . باز با همان برداشت برخاسته از عقل به تصمیم های بزرگ و تعیین کننده می‏رسد . امروز در شرایطی که هیچ توجیه اقتصادی برای برپا نگه داشتن بسیاری از شرکت های مهندس مشاور وجود ندارد ، باور مدیران بر این است که منابع طبیعی سرشار ، سرمایه انسانی و مالی در صورتی که همراه با مدیریت صحیح و شایسته باشد، پتانسیل های فوق العاده ای را در جامعه ایران پیش روی می گذارد که نیاز به توسعه را بیش از هر زمان دیگر در چشم‏انداز آینده کشور فراهم می‏آورد . با این باور ذاتی ، مهندسان مشاور چگونه می‏توانند از کنار این مسئولیت ملی ، اجتماعی ، حرفه‏ ای و این رساله‏ ی با شکوه بی تفاوت بگذرد و مجموعه هایی خلاق را که روشنگر راه توسعه‏ اند؛ از نفس بیندازند ، آن هم در سرزمینی که به آن عشق می‏ورزند. و این مهندسان ..مشاور در کنار تمامی این مشکلات و ناهمواری ها، همراه با نیروهای جوان تحصیل کرده در مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاهی وبا همراهی مراکز علمی داخلی ، نگاهی روشن به آینده دارد .

شرکت مهندسان مشاور پارس چگالش در سال 1384 فعالیت را در زمینه مهندسی آغاز نمود. این مشاور ، یک مجموعه چند تخصصی است که دامنه فعالیت و حوزه کار آن در زمینه مطالعات ، طراحی و نظارت بر اجرای پروژه های راه و راه آهن ، ترافیک و حمل و نقل ، ساختمان و نقشه برداری،خدمات اقتصادی، محیط زیست ، پدافند غیرعامل می باشد.
خط مشی این شرکت بر مبنای بکارگیری توانمندیهای مهندسی و ارائه خدمات با کیفیت به کارفرمایان ،افزایش سطح ایمنی و بهداشت پرسنل و توجه به نیازمندیهای زیست محیطی و برآورده سازی ،الزامات قانونی در سطوح مختلف بر مبنای استانداردهای OHSAS 18001:2008 - HSE _MS: - ISO 9001:2008 – ISO 14001:2004 می باشد و به عنوان مدیریت یکپارچه (IMS ) اهداف زیررا محقق می سازد . 1- افزایش اعتماد و رضایت کارفرمایان . 2- بهبود مستمر خدمات مهندسی با استفاده از سرمایه های سازمان ( نیروی انسانی ،دانش ،تجربه و تکنولوژی). 3- توسعه و ارتقاء رتبه های خدمات مهندسی . 4- ارائه خدمات مهندسی ارزش در طرح های مرتبط. 5- تامین ایمنی کارکنان و توسعه سیستم های بهداشت محیط کار. 6- شناسایی و کاهش مستمر پیامدهای زیست محیطی طرحها در جهت حرکت به سمت توسعه پایدار.
پیوندها